Köszönet támogatóinknak!

Sokan rácsodálkoznak: mitől, miért halad úgy az autisták kecskeméti szekere, ahogy. Hát, az ilyen szívmelengető kezdeményezésektől is:
Lezárult a Piros Kockás Kft. nyári akciója
307.380 forint gyűlt össze ezen a nyári akción, ezt az adományt az Autista Gyermekekért Egyesület számlájára fogja átutalni a Piros Kockás Kft.
Pizzával az autista gyermekekért
Ha valaki telefonon rendel tőlünk és bemondja, hogy „támogatom a Kecskeméti Autizmus Centrumot”, akkor a befolyt összegnek az 5 százalékát az Autista Gyermekekért Egyesület számlájára utalom át.
210.500 forintnyi jótékonyság masszírozással
Ennyit masszíroztak össze jótékony céllal a kecskeméti székhelyű Autista Gyermekekért Egyesület javára 24 órás non-stop munkával a shiatsu masszázs magyarországi képviselői. Az akció helyszíne a Hoffman János utcai Ananda Jógastúdió volt.

A Piros Kockás Kft. és a Desiderio Pizzéria adományának minden forintját az Autizmus Centrum diákjai kapják. A 24 órás shiatsu masszázs alkalmával összegyűlt adományt az iskolából már kikerült felnőtt autisták számára szervezett programok költségeinek kiegészítésére használja fel egyesületünk. De ami ennél is fontosabb segítség, amivel támogatóink gyermekeink jövőjéhez hozzájárulnak: a figyelem, amit akcióikkal az autizmussal élőkre irányítanak.

KÖSZÖNJÜK ezt minden közreműködőnek!