Köszönjük, hogy minket választottak!

Örömmel tudatjuk, hogy a Tesco Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázatán a mi „szavazókörünkben” – vagyis a kiskunfélegyházi valamint a két kecskeméti áruházban – a vásárlók által a gyűjtőurnákba bedobott zsetonok alapján (36172 szavazattal) az Autista Gyermekekért Egyesület került ki győztesen!
Pályázatunkban az Autizmus Centrum udvarának megszépítését-megújítását, fejlesztésre, játékra alkalmassá tételét tűztük ki célul. Fűszer- és zöldségeskertet, virágosládákat álmodtunk meg az iskola udvarára, amit szülők és pedagógusok segítségével a gyerekek fognak kialakítani, beültetni és gondozni. Az adományból az iskolaudvarra olyan fitneszeszközt is telepítünk, amivel az iskola minden tanulója, kicsik és nagyok egyaránt játszhatnak, és amely fejlesztésre vagy motivációs eszköznek („jutinak”) is alkalmas. A sikeres pályázatból futja az udvari fahinta teljes felújítására is.

Versenytársaink hasonlóan nemes ügyekért szálltak ringbe. Több tízezernyi szavazatot kaptak ők is. Nevükben is köszönjük a törekvéseinkre való odafigyelést, a közösségeinkért végzett munka jelképes elismerését.