„Mit lehet tudni?” – az ADSD-KVÍZ-ről

Az ellátásban részesülő autisták – és más fogyatékkal élők – szüleinek óriási kihívás: hogyan folytathatnák otthon is eredményesen gyermekük fejlesztését? Az ellátásból kikerült felnőttek szülei náluk is kiszolgáltatottabbak: nehéz megtalálni otthon azt a motivációt, ami szívesen vállalt együttműködésre sarkallja a gyermekeket. Ehhez kínált új lehetőséget januári szülőklubunk, amely egy interneten hozzáférhető, játékos fejlesztő programot mutatott be.

A klubfoglalkozás vendége a program kifejlesztője, Farkas János volt, aki maga is érintett szülő, valamint Madaras Krisztina – egy Győr melletti kis faluból -, aki már 3 éve eredményesen használja az ASD-KVÍZ-t most 13 éves kisfia otthoni fejlesztéséhez.

Köszönjük a szülőklubok megtartásához nyújtott segítséget a kecskeméti EGYMI és az Autizmus Centrum vezetőinek, munkatársainak!

„Mit lehet tudni?” című programsorozatunk a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázati támogatásával valósul meg.
(Továbbiak a RÓLUNK ÍRTÁK és a KÉPGALÉRIA menüben!)